30 листопада в дистанційному режимі відбувся день IT-кар'єри на якому були представлені провідні команії України, які зпропонували студентам факультету різні варіанти співпраці яка розпочинається вже зараз. 

 

Представники компаній ✅ MindK, ✅ Netcracker, ✅ EPAM, ✅ SoftServe, ✅Porta One, ✅ Global Logic, ✅ BroCoders, ✅ AMC Bridge, ✅ Apptimized виступили з короткими презентаціями своїх компаній та розповіли які освітні ініціативи (анонси курсів та семінарів) вони розробили спеціально для студентів факультету ЕЛІТ, розповіли про свій технологічний стек (мови програмування, технології, механізми організації бізнес-процессів) дали цікаві поради про підготовку першої CV-форми, поділились досвідом успішного початку кар'єри в ІТ.  

Такі програми мають різну направленість, починаючи з онлайн курсів, які можна проходити в зручний для вас час, продовжуючи роботами в групах, і завершуючи програми стажування для студентів старших курсів та професіоналів. 

Даний захід зацікавив велику кількість слухачів, так до zoom-у приєдналось більше 180 учасників, та біля 300 глядачів дивились онлайн трансляцію в youtube

Якщо ви пропустили цей захід, можете подивитись його запис на youtube

 

Контактна інформація

 

Факультет Електроніки та інформаційних технологій, Сумський державний університет, 40007, Україна, м. Суми, вул. Харківська, 116, корпус ЕТ, ауд. ЕТ-233, ауд. ЕТ-239 

 

Каб. ЕТ-233 (спеціальності ІН, ІТП, ПМ):
+380 542 33 11 72
+380 99 538 59 40 (+ Telegram)

Каб. ЕТ-239 (спеціальності ЕС, ЕП, ТК, ЕТ, КБ, СУ, ФЕ, СФ):
+380 542 33 71 44
+380 95 340 28 37 (+ Telegram)

 

Електронна пошта деканату
[email protected]
(для студентів щодо навчання, стипендій, довідок тощо)

Електронна пошта приймальної комісії факультету
[email protected]
(для абітурієнтів щодо правил прийому,
пільг під час вступу, подання заяв тощо)

 

Спільнота абітурієнтів у Instagram:  @elit_sumdu

Наш канал на YouTube