Виступ декана факультету, виступи завідувачів кафедр, виступи представників ІТ-компаній, роз'яснення секретаря приймальної комісії щодо особливостей вступу цього року: все це було на нашому віртуальному заході.

"Доброго дня! Ми з України! Мене звати Олексій Дрозденко, я декан системо-утворюючого ф-ту нашого універу – ф-ту ЕлІТ. І я лідер неймовірної команди нашого деканату та завідувачів кафедр, чим неймовірно пишаюсь. І зараз я розповім вам про наш факультет коротко."

Саме так почав захід наш декан. Далі було зроблено короткий огляд нашого університету в контексті його ролі для громади нашого міста, коротко охарактеризовані наші наукові напрямки, розробки та здобутки. Нарешті, охарактеризовані спеціальності спираючись на конкретні цифри у частині контингенту студентів та професорсько-викладацького складу, ліцензійних обсягів тощо. Завідувачі кафедр, що виступали потім, подали короткий огляд своєї діяльності та переконали майбутніх абітурієнтів у власних інтенціях на роботу та розвиток.

Нарешті, наші ІТ-партнери просто засипали нас словами вдячності за плідну співпрацю та гарних випускників. Теплі слова звучали від Олега Нестерова (MindK), Надії Івашової (AMC Bridge), Сергій Семенов (EPAM), В'ячеслав Лаптєв (SoftServe), Юлія Россохатська і Уляна Сиромятнікова (NetCracker), Олександр Рот-Сєров (Porta One), Богдан Антипенко (Apptimized). В кінці заходу була подана скорочена та структурована інформація про особливості вступної компанії. Це важливо у контексті наявності запису, до якого завжди можуть повернутися наші потенційні абітурієнти :)

Дивіться запис за посиланням https://youtu.be/JAwvlS96H4M

Контактна інформація

 

Факультет Електроніки та інформаційних технологій, Сумський державний університет, 40007, Україна, м. Суми, вул. Харківська, 116, корпус ЕТ, ауд. ЕТ-233, ауд. ЕТ-239 

 

Каб. ЕТ-233 (спеціальності ІН, ІТП, ПМ):
+380 542 33 11 72
+380 99 538 59 40 (+ Telegram)

Каб. ЕТ-239 (спеціальності ЕС, ЕП, ТК, ЕТ, КБ, СУ, ФЕ, СФ):
+380 542 33 71 44
+380 95 340 28 37 (+ Telegram)

 

Електронна пошта деканату
[email protected]
(для студентів щодо навчання, стипендій, довідок тощо)

Електронна пошта приймальної комісії факультету
[email protected]
(для абітурієнтів щодо правил прийому,
пільг під час вступу, подання заяв тощо)

 

Спільнота абітурієнтів у Instagram:  @elit_sumdu

Наш канал на YouTube