13-14 листопада актова зала СумДУ зібрала щирих уболівальників щорічного талант-шоу, що традиційно проводиться серед першокурсників вишу напередодні Міжнародного дня студента. Для бажаючих поспостерігати за творчими баталіями віртуально упродовж двох конкурсних днів була організована онлайн-трансляція.

«Золотий інтеграл» – можливість для студентів перших курсів показати свої вокальні, хореографічні, драматичні та музикальні здібності, відчути дух творчого суперництва. Цьогорічне талант-шоу – це два дні шаленого драйву, запальних танців, яскравого вокалу, пристрасної драматургії.

У перший конкурсний день свої артистичні уміння демонстрували представники навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту ім.О.Балацького, навчально-наукового інституту права, Медичного інституту та факультету технічних систем та енергоефективних технологій; другого дня глядачі спостерігали за перфомансами першокурсників з факультету електроніки та інформаційних технологій, факультету іноземної філології та соціальних комунікацій і навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС».

У кожному номері учасники розкривали актуальні теми сучасного життя, пропонували власне бачення розв’язання гострих соціальних проблем, демонстрували погляди молоді на дружбу, кохання, добро і зло.

Гармонійне поєднання класики з сучасними музичними течіями, колоритні костюми, різноманіття драматичних жанрів і стилів, продумані сценарії, вдале тематичне відеооформлення виступів, високий рівень технічної підтримки творчих змагань – вагомі бонуси у залік командам та організаторам. Перебування на сцені кожної з команд завершувалося палкими оплесками і підбадьорливими вигуками глядачів.

І ось на сцені – авторитетне журі. Зал і команди в очікуванні оголошення переможця. Неймовірна інтрига – і зала вибухає бурхливими оваціями. За сімнадцятирічну історію існування конкурсу утретє «Золотий інтеграл» здобуває команда першокурсників факультету електроніки та інформаційних технологій. Перемога вартістю 0,14 бали - саме стільки відділило тріумфаторів від срібного призера конкурсу – команди Медичного інституту. Третє місце посіла команда ІФСК. Утім, на думку члена журі цьогорічного огляду-конкурсу Андрія Любченка, кожен, хто виступав на цій сцені, – переможець.

Підсолодили переможні відчуття учасникам щедрі подарунки від партнерів і спонсорів.

Найбільшу кількість нагород у номінаціях – шість – отримали студенти Медичного інституту. Найвищими балами журі оцінило естрадний танок (ансамбль), художнє читання (вірш), вокальний академічний спів (соло), стем і фінальний номер у виконанні медиків, а також їхню режисуру.

Команда ЕлІТ стала кращою в п’яти номінаціях: сучасний танок (ансамбль), бальний танок (малі форми), вокал (естрадний ансамбль), гра на музичних інструментах (соло), гра на музичних інструментах (ансамбль).

У чотирьох номінаціях журі віддало пальму першості ІФСК: вільна хореографія (ансамбль), вокал естрадний (малі форми), авторська пісня (соло), конферанс, три творчі трофеї у ФЕМ: авторський твір (вірш), авторська пісня (малі форми), сценічна постановка.

Найкращими в естрадному вокалі (соло) та оригінальному жанрі стали першокурсники ТеСЕТ.

По одній щасливій перемозі здобули молоді таланти з ННІ БТ «УАБС» – авторський твір (монолог), ННІ права – пантоміма.

Контактна інформація

 

Факультет Електроніки та інформаційних технологій, Сумський державний університет, 40007, Україна, м. Суми, вул. Харківська, 116, корпус ЕТ, ауд. ЕТ-233, ауд. ЕТ-239 

 

Каб. ЕТ-233 (спеціальності ІН, ІТП, ПМ):
+380 542 33 11 72
+380 99 538 59 40 (+ Telegram)

Каб. ЕТ-239 (спеціальності ЕС, ЕП, ТК, ЕТ, КБ, СУ, ФЕ, СФ):
+380 542 33 71 44
+380 95 340 28 37 (+ Telegram)

 

Електронна пошта деканату
[email protected]
(для студентів щодо навчання, стипендій, довідок тощо)

Електронна пошта приймальної комісії факультету
[email protected]
(для абітурієнтів щодо правил прийому,
пільг під час вступу, подання заяв тощо)

 

Спільнота абітурієнтів у Instagram:  @elit_sumdu

Наш канал на YouTube