В оновленому рейтингу бази даних Scimago Journal & Country Rank журнал факультету електроніки та інформаційних технологій «Журнал нано- та електронної фізики» (jnep.sumdu.edu.ua) посідає першу та третю позицію серед українських наукових видань в галузях: Material Science  та Physics and Astronomy 

Якщо проаналізувати особисті наукометричні показники журналу  то можна побачити, що основні характеристики невпинно зростають із року в рік, що в першу чергу можна пояснити наполегливою працею редколегії журналу та зростання авторитету журналу серед наукової спільноти.

SCImago Journal & Country Rank є загальнодоступним порталом, який включає в себе журнали та наукові індикатори країн, розроблені з інформації, що міститься в базі даних Scopus® ( Elsevier BV ). Ці показники можуть бути використані для оцінки та аналізу наукових областей порівняння рейтингу журналів, рейтингу країн тощо.

Дані рейтингу SCImago Journal & Country Rank використовують в своїй роботі загальновідомі бази та рейтинги такі, як QS, Scopus та інші.

 

Контактна інформація

 

Факультет Електроніки та інформаційних технологій, Сумський державний університет, 40007, Україна, м. Суми, вул. Харківська, 116, корпус ЕТ, ауд. ЕТ-233, ауд. ЕТ-239 

 

Каб. ЕТ-233 (спеціальності ІН, ІТП, ПМ):
+380 542 33 11 72
+380 99 538 59 40 (+ Telegram)

Каб. ЕТ-239 (спеціальності ЕС, ЕП, ТК, ЕТ, КБ, СУ, ФЕ, СФ):
+380 542 33 71 44
+380 95 340 28 37 (+ Telegram)

 

Електронна пошта деканату
[email protected]
(для студентів щодо навчання, стипендій, довідок тощо)

Електронна пошта приймальної комісії факультету
[email protected]
(для абітурієнтів щодо правил прийому,
пільг під час вступу, подання заяв тощо)

 

Спільнота абітурієнтів у Instagram:  @elit_sumdu

Наш канал на YouTube