Організаційний комітет Міжнародної конференції «Наноматеріали: застосування та властивості - 2018» (2018 IEEE 8th International Conference on Nanomaterials: Applications & Properties) за підтримки ряду міжнародних компаній, серед яких Angstrom Engineerin Inc.STAR CryoelectronicsattocubeMELEC GmbH та інші, надає фінансову підтримку студентам, аспірантам та молодим вченим. Кошти можна використати для повного або часткового покриття витрат на оплату організаційних внесків, проїзду та / або проживання. Загалом буде надано до 30 грантів за умови наявності коштів. При відборі стипендіатів, крім значимості наукових результатів, буде враховуватися гендерний фактор, різноманітність наукових напрямів, географія учасників тощо.

Заявки на отримання грантів потрібно надсилати до 20 травня 2018 р. на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з позначкою "NAP2018 Travel Grant Application". Заявки, які будуть отримані пізніше, розглядатися не будуть.

Заявка на отримання туристичного гранту повинна містити таку інформацію:

- супровідний лист, що обґрунтовує необхідність отримання гранту та суми заявленої підтримки;

- розширена анотація роботи обсягом до 1 сторінки формату А5 із зазначенням теми доповіді та повного списку авторів;

- детальне резюме (CV);

- список публікацій заявника;

- копії нагород (дипломи, сертифікати тощо) (лише для студентів-заявників);

- Копія студентського посвідчення або аспірантського квитка.

 

Всі документи потрібно об'єднати в єдиний PDF-файл, з ім'ям файлу, що включає прізвище заявника. Наприклад, Шевченко.pdf.

 

Комітет NAP-2018 Travel Award розгляне та оцінить всі заявки від претендентів та надасть свої рекомендації організаційному комітету конференцій для остаточного затвердження. Апеляції розглядатися не будуть. Рішення стосовно гранту буде надіслано успішним заявникам до 15 липня 2018 року або раніше.

 

Контактна інформація

 

Факультет Електроніки та інформаційних технологій, Сумський державний університет, 40007, Україна, м. Суми, вул. Харківська, 116, корпус ЕТ, ауд. ЕТ-233, ауд. ЕТ-239 

 

Каб. ЕТ-233 (спеціальності ІН, ІТП, ПМ):
+380 542 33 11 72
+380 99 538 59 40 (+ Telegram)

Каб. ЕТ-239 (спеціальності ЕС, ЕП, ТК, ЕТ, КБ, СУ, ФЕ, СФ):
+380 542 33 71 44
+380 95 340 28 37 (+ Telegram)

 

Електронна пошта деканату
[email protected]
(для студентів щодо навчання, стипендій, довідок тощо)

Електронна пошта приймальної комісії факультету
[email protected]
(для абітурієнтів щодо правил прийому,
пільг під час вступу, подання заяв тощо)

 

Спільнота абітурієнтів у Instagram:  @elit_sumdu

Наш канал на YouTube