Магістрант кафедри комп’ютерних наук, спеціальності інформаційні технології проектування Анастасія Яковенко прийняла участь у ІІ Зимовій школі "Цінності в економіці та бізнесі".Захід проходив у коворкінг-просторі Української академії банківської справи, яка зібрала 30 учасників - студентів, аспірантів та молодих активістів з Полтави, Житомира, Харкова, Сум, Києва, Чернівців, Миколаєва, Ужгорода, Чернігова, Луцька та Львова. Школа тривала з 29 лютого по 5 березня 2016 року.

В школі вивчались питання пов'язані з корпоративною соціальною відповідальністю і етикою бізнесу, лідерством та партнерством у бізнесі, соціальним підприємництвом.

За Програмою школи заняття проводили професійні, досвідчені викладачі , представники : Українського католицького університету, Української академії банківської справи, Києво-Могилянської академії, Fulbright scholarship та інші.
Серед них, такі відомі лектори як: Мішель Терещенко, Michele Vazquez, Ярослав Рущишин, Зиновій Свереда, Тетяна Васильєва, Юрій Петрушенко, Максим Яковлєв, Михайло Мельник, Петро Дарморіс, Олексій Загребельний.

Зимової школи відбувся цікавий виїзний захід до козацького хутора "Вакулина байка" з метою ознайомлення з реальним прикладом організації соціально відповідального бізнесу в селищній місцевості.

 

 

Контактна інформація

 

Факультет Електроніки та інформаційних технологій, Сумський державний університет, 40007, Україна, м. Суми, вул. Харківська, 116, корпус ЕТ, ауд. ЕТ-233, ауд. ЕТ-239 

 

Каб. ЕТ-233 (спеціальності ІН, ІТП, ПМ):
+380 542 33 11 72
+380 99 538 59 40 (+ Telegram)

Каб. ЕТ-239 (спеціальності ЕС, ЕП, ТК, ЕТ, КБ, СУ, ФЕ, СФ):
+380 542 33 71 44
+380 95 340 28 37 (+ Telegram)

 

Електронна пошта деканату
[email protected]
(для студентів щодо навчання, стипендій, довідок тощо)

Електронна пошта приймальної комісії факультету
[email protected]
(для абітурієнтів щодо правил прийому,
пільг під час вступу, подання заяв тощо)

 

Спільнота абітурієнтів у Instagram:  @elit_sumdu

Наш канал на YouTube