4 червня 2019 року відбулося урочисте завершення курсів в школі майбутнього IT-шника «IT4Teens» та занять за програмою «CodeClub». Цього року в навчанні було задіяно близько 65 учнів 7-х та 10-11-х класів загальноосвітніх шкіл міста Суми. Успішно пройти та завершити курси змогли 32 з них. Дякуючи співпраці з керівництвом факультету електроніки та інформаційних технологій, було організовано святкове вручення сертифікатів та заохочувальних подарунків слухачам як старшої групи, так і їх молодших колег.

До цього дійства також долучилися студенти-волонтери факультету ЕлІТ, котрі організували підтримку волонтерській мережі клубів кодування “CodeClub Ukraine” в проведенні факультативних занять для учнів 7-х класів з візуального програмування в Scratch та основ мови програмування Python.


Нагадаю, що програма курсів школи «IT4Teens» передбачає два рівні навчання: «Base of IT» та «Advanced IT». За першим рівнем навчаються школярі, які вперше почали відвідувати курси. За період проведення занять викладачі кафедри комп’ютерних наук секції інформаційних технологій проектування знайомлять школярів з основами web-розробки, програмування мобільних додатків під операційну систему Android, моделювання в 3Ds Max та основами графіки засобами Adobe Photoshop.


За програмою «Advanced IT» навчаються ті школярі, які проходили ці курси минулого року та отримали сертифікати початкового рівня. За декілька місяців учні знайомляться з тривимірним моделюванням в інженерному пакеті SolidWorks, набувають теоретичних та практичних навичок технології 3D-друку, розглядають основи відео обробки та налаштування ігрових сцен в UNITY3D.


Заняття є безкоштовними та проводилися один раз на тиждень в позаурочний час.
Наступного навчального року ІТ-школа СумДУ знову буде чекати на своїх слухачів з оновленими цікавими курсами.

Контактна інформація

 

Факультет Електроніки та інформаційних технологій, Сумський державний університет, 40007, Україна, м. Суми, вул. Харківська, 116, корпус ЕТ, ауд. ЕТ-233, ауд. ЕТ-239 

 

Каб. ЕТ-233 (спеціальності ІН, ІТП, ПМ):
+380 542 33 11 72
+380 99 538 59 40 (+ Telegram)

Каб. ЕТ-239 (спеціальності ЕС, ЕП, ТК, ЕТ, КБ, СУ, ФЕ, СФ):
+380 542 33 71 44
+380 95 340 28 37 (+ Telegram)

 

Електронна пошта деканату
[email protected]
(для студентів щодо навчання, стипендій, довідок тощо)

Електронна пошта приймальної комісії факультету
[email protected]
(для абітурієнтів щодо правил прийому,
пільг під час вступу, подання заяв тощо)

 

Спільнота абітурієнтів у Instagram:  @elit_sumdu

Наш канал на YouTube